Banner
Home
About Albania
Houses
Land
Apartments
About Us
Contact Us
News
FAQ
Links
Other
Custom

   Shtepi ne Sarande  


 

Shtëpi për shitje në Qytetin e Sarandës


Jemi shumë të kënaqur që kemi ekskuzivitetin për marketingun e kësaj shtëpie paksa të veçant dhe me vend ndodhje në zemer të qyteti

E ndërtuar rreth vitit 1920, kjo është një shtëpi me histori, u ka bëre ballë pushtuesve gjatë luftrave si edhe regjimit komunist.Saranda-House
Pamje ballore dhe anesore
Side balcony view
Pamje anesore nga ballkoni i kryes
 Front view from balcony
Pamje ballore nga ballkoni i kryes


E konfiskuar për rreth 50 vjet nga regjimi komunist, ju rikthye pronarëve nga Gjykata Shqiptare në vitin 1990, tani pronarët kërkojnë ta shesin.

 Kjo ndërtes 2-3 katëshe ka akses në dy nivelet e rrugës (1 dhe 2). 

Është ndërtuar në një tokë me një sipërfaqe mesatarisht 330m2 dhe ka gjithashtu një kopësht të vogël, në njërën anë të ndërtesës.

Kjo shtëpi qytetare mbreslënëse ka nevojë për kujdes në rikonstruksion që të marr pamjen e saj të madhështisë sepse pozicioni i saj në Sarandë është kyç

Duhet të përmendim faktin se tani është tepër e vështir të gjenden shtëpi të tilla për shitje në Sarandë.


Çmimi i kërkuar 330,000 €

Faqa 2


|Home| |About Albania| |Houses| |Land| |Apartments| |About Us| |Contact Us| |News| |FAQ| |Links| |Other| |Custom|


 
lebron 12 all star jordan 7 for the love of the game chicago 10s michael kors bags Tom Brady Jersey women's jordan 10 bulls over broadway lady liberty 10s New England Patriots Jersey cheap chicago 10s Tom Brady Jersey women's Tom Brady Jersey jordan 5 metallic silver jordan 3 jordan 5 metallic silver lebron 12 all star jordan 3 oreo 4s metallic silver 5s foamposites mirror jordan 4 laster foamposites metallic gold jordan 4 laster lady liberty 10s chicago 10s jordan 10 chicago jordan 10 bulls over broadway foamposites dark obsidian Tom Brady Jersey lady liberty 10s chicago 10s foamposites metallic gold jordan 7 ftlog michael kors jordan 4 laster chicago 10s jordan 10 bulls over broadway jordan 7 for the love of the game chicago 10s ftlog 7s lebron 12 court vision jordan 7 ftlog Tom Brady Jersey youth jordan 10 chicago jordan retro 3 New England Patriots jersey sale jordan 10 chicago Seattle Seahawks jordan 7 ftlog jordan 5 metallic silver foamposites mirror metallic silver 5s foamposites red october jordan 7 marvin the martian michael kors outlet louis vuitton outlet lebron 12 all star New England Patriots jersey sale nike kd 7 wings louis vuitton outlet laster 4s lebron 12 all star marvin the martian 7s nike kd 7 aunt pearl jordan 7 ftlog jordan 4 teal lebron 12 court vision michael kors bags michael kors bags Russell Wilson Jersey New England Patriots jersey Russell Wilson Jersey jordan 10 lady liberty jordan 10 lady liberty foamposites aqua jordan 10 lady liberty marvin the martian 7s Seattle Seahawks Jerseys lebron 12 all star Tom Brady Jersey youth ftlog 7s